Minden egy helyen? Naná!

Én tipikusan az a vásárló vagyok, aki szereti, ha mindent egy helyen megtalál. Nincs is annál bosszantóbb dolog, amikor ide-oda kell szaladgálni egy termék miatt, mert az nem található abban a boltban, ahol éppen vagyunk. Érdekes, régen szívesen szántam időt a keresgélésre, de mióta dolgozom, és családom van, azóta inkább a gyorsaságot és az egyszerűséget preferálom.

Amikor megszülettek a gyerekek, tudtam, hogy nagyon sok időt fogok eltölteni gyógyszertárakban. Az elején, mikor a férjem is ki tudott venni szabadságot, akkor semmi probléma nem volt. Ha kellett lázcsillapító, krém, orrcsepp stb. akkor ő kocsiba pattant, és elszaladt a kért készítményekért. Viszont amikor egyedül maradtam, akkor nagyon nehéz volt. Síró, beteg gyerekkel járkálni a városban, a világ egyik legnehezebb dolga.

Egy idő után elgondolkoztam azon, hogy mi lenne, ha a praktikusságat tartanám szem előtt. Elkezdtem keresgélni az interneten, hátha rábukkanok olyan webáruházra, ahol a legtöbb dolog egyszerre beszerezhető, és még házhoz is hozzák kérésre. Ekkor találtam rá a legjobb lehetőségre.

A Prevenció Patika egy olyan prémium online gyógyszertár, ahol a legtöbb bajunkra megoldást találunk. Legyen szó fájdalomról, bőrbetegségről, aranyérről vagy akár étrendkiegészítőkről, ez az internetes patika az egyik legjobb megoldás. Nézzük csak meg!

Ha aranyérre kenőcs készítményt szeretnénk, akkor rögtön több mint 15 megoldás áll a rendelkezésünkre. A keresgélést nagyban segíti, hogy a honlapon rá tudunk szűrni adott hatóanyagokra, illetve akár a kezdőbetű vagy az árak szerint rendezni tudjuk a találatokat. Minden egyes kenőcs további részletek nyújt saját magáról rákattintás után, ahol a készítmény széleskörű leírása mellett azt is megtaláljuk, hogy elérhető-e helyszíni átvétellel, illetve kiszállítással.

A webáruház egyik nagy előnye, hogy kategóriákba osztották a kínálatukat. Az első, Mesébe illő ajánlat menüpont alatt tovább tudunk keresni a többet kevesebbért, a havi ajánlatra, közeli lejáratos készítményekre, az ingyenes szállításra, a fényvédelem, napozásra, illetve a TOP termékek csoportjára is. De ezek mellett a gyógyászati, életmód, intim, szépség, baba-mama, vitaminos-ásványi anyagok, vírusvédelem, dermokozmetika részlege is várja a keresgélőket. Az utóbbi esetében olyan hasznos termékeket gyűjtöttek össze, amelyek nagyon fontos részét képezik egy vásárló mindennapjának.

Az aranyérre kenőcsök mellett a szív-és érrendszeri betegségek címszó alatt a keringés javítására, magas vérnyomásra, szíverősítésre, szívre ható, koleszterinszint csökkentésére, trombozis megelőzésére és visszérre is találunk megoldást. Összeségében száznál több készítmény segít a felsorolt problémákban. A szíverősítés kategóriájában például fokhagyma kivonatú kapszulát is választhatunk.

A Prevenció Patika honlapján igen egyszerű a rendelés. Miután kosárba tettük a kiválasztott termékünket, utána személyes adatok kitöltése, a szállítási cím és mód megadása következik, és utoljára pedig a fizetés történik. A szállítást kérhetjük közvetlenül házhoz (habár ennek jóval magasabb az ára), két különböző futárszolgálat által biztosított automatába és felvevőhelyre, de akár Szegeden, a Budapesti krt. 7-es szám alatt is felvehetjük a kiválasztott terméket, melynek díja ingyenes. A fizetést négyféleképpen rendezhetjük. Akik nem szeretnek előre fizetni, azok is örülhetnek, hiszen utánvéttel is kérhetjük a termékünket vagy éppenséggel termékeinket.

Ez a patika már 1996 óta van az egészségügyben. A megalakulásának céljáról is kapunk egy rövid ismertető a webáruházban. A prevenció szó magába foglalja mindazon törekvéseket, melyek az egészség fejlesztését, megőrzését, illetve egészségkárosodás esetén az egészség mielőbbi visszaállítását, a károsodás további súlyosbodásának kivédését szolgálják.

Ajánlott cikkek